Stimati antreprenori,

In contextul proiectului Susținerea și Motivarea Antreprenorilor Responsabili și Talentați - SMART Start Up, va aducem la cunostiinta posibilitatea de a participa la un targ/eveniment/conferinta din UE, in cadrul Activitatii Fly Your Start-up to Europe.

Activitatea Fly Your Start-up to Europe are ca obiectiv identificarea de evenimente internationale pentru startup-uri si facilitarea participarii a 50 de absolventi ai cursului de formare la aceste evenimente pentru a-si imbogati calitatile antreprenoriale in ceea ce priveste: tehnologiile aplicabile in domeniul lor, modalitati de abordare a pietei, oportunitati internationale de afaceri, schimb de experienta cu startup-uri din alte tari, etc.

Avand in vedere diversitatea afacerilor pe care doriti sa le intemeiati, au fost identificate evenimente si parteneri externi din domenii diferite, a caror descriere o puteti gasi mai jos. Pentru participare la un eveniment, va puteti inscrie pe baza completarii formularului atasat si transmiterea acestuia la adresa de e-mail vlad.stanciu@e-uvt.ro. Formularul de aplicare va fi depus si in format fizic la Centrul de Help Desk creat in prezentul proiectul (UVT, birou DAIP, etaj 1).

Astfel, va prezentam in continuare evenimentele ce le consideram a fi interesante pentru Dvs:
  1. Gronigen, Olanda
   > 09.10.2018 - Atelier de descoperire Smart City Tech
   > Atelierul va fi organizat in cadrul Incubatorului de afaceri al Universtitatii din Groningen - In momentul de fata, Incubatorul gazduieste 25 de start-upuri/companii din domenii tech, smart city, energie, mobilitate, sanatate, si altele.
   > Evenimentul va avea ca obiective descoperirea de idei de afaceri din randul antreprenorilor locali si ai celor romani, descoperirea de sinergii intre acestia si explorarea de oportunitati comune pe piata.

  Pe langa atelier, se vor organiza vizite la doua obiective:
    - VentureLab: http://venturelabinternational.com/north/
    - Universitatea din Gronigen: https://www.rug.nl/

  2. Szczecin, Polonia
   > 9-11.10.2018 - Conferința DESIGN PLUS, Academia de Artă Szczecin
   > Evenimentul este focalizat pe design, industrii creative si impactul acestora pentru tranzitia catre o Economie Verde. Participanții vor putea să cunoască mai bine acest sector din punctul de vedere al mai multor țări, avand participanti in principal din Polonia, Suedia, Germania, Finlanda și Lituania. Consideram că aceasta este o mare oportunitate de a învăța specificul nu numai al Poloniei, ci și al întregii regiuni a Mării Baltice. Alaturi de sesiunile plenare, vor avea loc si ateliere axate pe grupuri mici de participanți care permit o mai bună interacțiune.

   Adiacent conferintei, se vor organiza vizite la doua obiective:
· Techno Park Pomerania: Http://www.technopark-pomerania.pl/en/
· Centrul Regional pentru Inovare si Transfer Tehnologic al Universitatii pentru Tehnologie Szczecin: Https://innowacje.zut.edu.pl/landing-english

  3. Amiens, Franta:
     > 21-24.10.2018 - Vizitarea incubatorului de afaceri Amiens Cluster, Incubatorul / acceleratorul de afaceri Amiens Cluste stimulează antreprenoriatul local și îi ajută pe antreprenori în lansarea, construirea și dezvoltarea de companii durabile.
   > Domeniile de interes ale Clusterului sunt sanatate, Inteligenta Artificiala, energie, regenerabile. Evenimentul dedicat UVT va fi organizat ulterior, in functie de numarul si tipul participantilor si va include sesiuni de lucru comune cu antreprenorii din Incubatorul Amiens, vizite de studiu la organizatii din domenii similare cu cele ale participantilor si la entitati suport pentru dezvoltarea afacerilor.

Transportul si cazarea la evenimente vor fi decontate prin proiect pe baza unui Raport de activitate.
Regasiti atasate Formularul de inscriere, Modelul de Raport de activitate, precum si agendele celor doua evenimente.

Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati pe e-mail la vlad.stanciu@e-uvt.ro sau fizic, la biroul DAIP, etaj 1, UVT.